hoe beheer ik mijn menukaarten

Myeasychannel Digitale menukaart

Het beheren van uw munuschermen:

Op deze pagina vindt u uitleg over het beheer van uw menuschermen.

Een menuscherm kan niet alleen tekst- en prijskolommen bevatten, maar ook foto's en beperkt video.

ook kunt u de achtergrondzelf vervangen.

De posities, grootte en kleur van de teksten en bedragen worden in een Template vastgelegd.

Hieronder zijn 3 basis mogelijkheden weergegeven.

Voorbeeld van de opbouw van uw menuscherm:

Links een voorbeeld van een lege pagina; dit noemen we de achtergrond. U kunt deze pagina zelf uploaden in het systeem.

De tweede en derde afbeelding geven aan, dat er ook foto's kunnen worden geplaatst. Foto's kunnen op elke gesenste positie en grootte worden vastgelgd in de Template. Rechts een voorbeeld metalleen produkten en prijzen. De kopregel kunt u zelf bij alle voorbeelden zelf invoeren.

Beheer van uw menuschermen:

log in op uw account en voer uw PIN of Password in.

Kies het menuscherm, dat u wilt aanpassen.

Ga daarvoor naar linksboven > scherm1 feed.

U ziet de beschikbare schermen in de kolom. In dit voorbeeld is dit scherm 1 t/m 4.

In dit voorbeeld is gekozen voor scherm2

Klik op de titel van de tekstpagina.

Nu wordt het beheer menu geopend voor de bewerking.

Voer rechts uw produkten en prijzen in. Links ziet u het resultaat.

Klik daarna op <Wijzigingen opslaan>

Tijdsduur aanpassen:

Heeft u meerdere lijsten op één beeldscherm staan, dan kunt u de vertoningstijd per pagina aangeven.

Ga naar "Tijdsduur slide (duration)" en vul de gewenste vertoningstijd in.

Klik daarna op "Wijzigingen opslaan".

Achtergrond vervangen:

Ga naar "Achtergrond" en klik op "Bestand kiezen".

Kies een achtergond op uw PC (Local)

Afbeeldingen plaatsen of vervangen:

Heeft uw account ook de mogelijkheid 1 of meerdere afbeeldingen op het menuscherm te plaatsen,kies dan <afbeelding 1 > Bestand kiezen>

Maak een selectie uit uw eigen colectie op uw PC en klik op <Uploaden>

Klik daarna op "Wijzigingen opslaan".

Wilt u op een bepaald moment geen afbeelding laten zien, klik dan op <Verwijderen>.

U kunt nu het volledige scherm wer benutten voor uw prijslijsten.

Meer pagina's op 1 scherm plaatsen:

In het voorbeeld hieronder hebben we gekozen voor aanpassingen in menuscherm 2.

In de linker kolom ziet u de actuele presentatie met prijslijst 1 pagina, prijslijst 2 pagina en een afbeelding.

De tijdsduur van de prijlijsten bepaalt u, zoals eerder op deze pagina is aangegeven.

De tijdsduur van de afbeelding bepaalt u op het object zelf in het kleine vakje.

De demo staat nu op 10 seconden.

De presentatie zal dus eerst een x aantal seconden prijslijst 1 weergeven, dan prijslijst 2 en daarna de afebelding.

Na de door u gekozen tijdsduur van 10 seconden zal prijslijst 1 weer worden getoond, enz.

Let op: De afbeelding zal beeldvullend zijn.

Myeasychannel

Narrowcasting voor kleine en grote projecten.

Eenvoudig beeldscherm informatie systeem voor school, museum, MKB, Corporate, MFA, Sportkantine, tentoonstelling of Event..

Plaats gemakkelijk afbeeldingen, video's, tekstpagina's en synchroniseer met uw agenda's, zaalplanning, werkplanning, lesroosters en meer....

Laatste nieuws

Myeasychannel biedt nu ook de mogelijkheid Excel sheets te plaatsen. Gemakkelijk bij werkplanning, roosters en meer....

Sept 25, 2018

Met het nieuwe Dashboard heeft u directe toegang tot al uw accounts en Feeds.

Sept 22, 2018

Contact:

Zwart Audiovisual BV

Zuidesch 4,

9304 TW Lieveren- Nederland

Email: info@myeasychannel.nl

Tel: 0031(0)505017340

Copyright @ All Rights Reserved 2006-2018