HDMIdistributie

HDMI Distributie;  voor korte afstanden en afstanden tot 100 mtr.

HDMI tot 10 mtr.

U kunt de players van Myeasychannel eenvoudig op uw beeldscherm of projector aansluiten via een HDMI kabel.

Standaard mogen dergelijke verbindingen niet langer zijn dan 10 meter..

HDMI tot 100 mtr.

Heeft u een grotere lengte te overbruggen, dan zult u z.g. Extenders moeten gaan toepassen.

Extenders zij er voor kabellengtes van 30 tot 100 mtr.

Hoe groter de te overbruggen lengte is, des te kostbaarder de Extenders zullen zijn.

Kies daarom een passende lengte.

Meerdere TV schermen op 1 mediaplayer.

U kunt de player op meerdere schermen afspelen. U heeft dan een HDMI splitter nodig.

Deze splitters zijn er voor 2, 4, 5, 6 of 8 schermen.

De afstand van splitter tot monitor mag nooit langer zijn dan 10 mtr.

Wilt u meer lengte overbruggen, dan zult u gebruik moeten maken van Extenders.

Multi schermen

Heeft u meer dan 8 beeldschermen, dan is een andere oplossing denkbaar, zoals HDBaseT of voor nog grotere installaties maakt u gebruik van Multicasting.

Voordeel hierbij is , dat u gebruik kunt maken van een aanwezige netwerkstructuur, mits deze geschikt is voor Multicasting.

Myeasychannel

Narrowcasting voor kleine en grote projecten.

Eenvoudig beeldscherm informatie systeem voor school,  museum, MKB, Corporate, MFA,  Sportkantine, tentoonstelling, Beurs of Event..

Plaats gemakkelijk afbeeldingen, video's, tekstpagina's en synchroniseer met uw agenda's, zaalplanning, werkplanning, lesroosters en meer....

Laatste nieuws

Myeasychannel biedt nu ook de mogelijkheid Excel sheets te plaatsen. Gemakkelijk bij werkplanning, roosters en meer....

Sept 25, 2018

Met het nieuwe Dashboard heeft u directe toegang tot al uw accounts en Feeds.

Sept 22, 2018

Contact:

Zwart Audiovisual BV

Zuidesch 4,

9304 TW  Lieveren- Nederland

Email: info@myeasychannel.nl

Tel: 0031505017340

Copyright @ All Rights Reserved 2006-2019